FLOWER NOTES

Aquarel met lijn in een collage van boeksnippers. Ik heb dit werk gemaakt op elephant poo paper, een zeer duurzame papiersoort, gemaakt van olifantenpoep. De kleur en de structuur van het papier is op zichzelf al mooi.

De zonnige bloemen weerspiegelen de zomer die eraan komt, ik word er vrolijk van!
Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor typografie wat mij geïnspireerd heeft tot het maken van deze achtergond, een landschap van letters uit 2 verschillende (woorden)boeken.

Ook hier is de stijl enigszins surrealistisch, de bloemen komen voort uit mijn fantasie en zijn niet gebaseerd op bestaande flora. Snel in één lijn neergezet op het papier en daarna ingekleurd met aquarel.

Met deze handgemaakte aquarel heeft u een origineel kunstwerk, bijvoorbeeld voor uw Japandi, minimalistisch of Scandinavisch interieur.

Mijn werk is overwegend geïnspireerd door de natuur, bloemen en planten, al het moois wat moeder Aarde ons schenkt. Mijn persoonlijke eerbetoon!
Laten we zuinig zijn op al dat moois, en er met respect en liefde gebruik van maken, de natuur kan heel goed zonder ons, wij niet zonder de natuur!

€35


Reproductie verkrijgbaar bij: