FUNNY FLOWERS

Aquarel met lijn, een schildertechniek die ik graag gebruik. Bij dit werk ben ik uitgegaan van de prachtige ondergrond die ik heb gebruikt. Het is een papiersoort die gemaakt is van olifantenpoep, super-duurzaam en heel erg mooi vind ik. De ruwe structuur zou op zich al een kunstwerk kunnen zijn.

De bloemetjes zijn snel in één vloeiende lijn op papier gezet met potlood en aangezet met inktstift. Daarna zijn ze ingekleurd met aquarel. Dat is ook hoe ik mijn werk het liefst maak, minimalistisch, een eenvoud van lijnen en kleuren.

De inspiratie voor deze serie komt uit van het voorjaar. De bloemetjes komen weer tevoorschijn tussen de verdorde bladeren en maken mij vrolijk.

De kleur van het unieke duurzame papier geeft het werk een zekere warmte.

Met deze handgemaakte aquarel heeft u een origineel kunstwerk, bijvoorbeeld voor uw Japandi, minimalistisch of Scandinavisch interieur.

Mijn werk is overwegend geïnspireerd door de natuur, bloemen en planten, al het moois wat moeder Aarde ons schenkt. Mijn persoonlijke eerbetoon!

Laten we zuinig zijn op al dat moois, en er met respect en liefde gebruik van maken, de natuur kan heel goed zonder ons, wij niet zonder de natuur!

Vanaf €40

Ga naar mijn ETSY-shop om dit werk te bestellen