SHOPS

Deze website geeft u een beeld van de werken van Ankie, zowel fysiek (met de hand getekend en geschilderd) als digitaal. U kunt via het menu navigeren door de werken. De afbeeldingen zijn doorgelinkt naar de kanalen die ik gebruik voor de verkoop, te weten ETSY.com voor de fysieke werken en Werkaandemuur.nl (Artheroes.com) voor de digitale werken
De verkoopkanalen worden hieronder nader toegelicht:

ETSY

De fysiek werken worden door mij aangeboden op ETSY.com. Etsy koppelt mensen die op zoek zijn naar unieke producten aan onafhankelijke verkopers uit de hele wereld. Wanneer je op mijn persoonlijke Etsyshop shopt, kun je kiezen uit mijn handgemaakte items en zo u wilt ervoor kiezen het werk met lijst te bestellen.

Een overzicht van de werken is te vinden op de pagina ‘portfolio Aquarellen en Cyanotypes’. 

Alle kunstwerken bij WerkaandeMuur.nl zijn beschikbaar in ieder formaat en verschillende materialen – de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. De werken worden op maat gemaakt, en op hoogwaardige materialen afgedrukt.

Een overzicht van de werken is te vinden op de pagina ‘portfolio Digitale kunst’. De werken zijn verdeeld in verschillende albums, ook terug te vinden in het menu.