Black Savannah

Aquarel met lijn op zwart aquarelpapier. Een schildertechniek die ik graag gebruik, vooral door de transparante dekking van de aquarelverf. Bij dit werk ben ik uitgegaan van de zwarte ondergrond die ik heb gebruikt.

Ik heb de lijnen snel neergezet met potlood, om deze gedeeltelijk in te kleuren met een lila-paarse kleur. Door de zwarte achtergrond geeft dit een subtiele spiegeling van het kleurvlak. Daarna zijn de lijnen aangezet met een witte inktstift.

De patronen van de lijnen herinneren mij aan een vakantie in Namibië, de mooie tekeningen van de vachten van het wild wat ik daar mocht spotten. Derhalve de naam: Zwarte Savanne.

Ik kan mij voorstellen dat het een mooie plek kan krijgen in een zwart-wit interieur door de minimalistische uitstraling.

Mijn werk is overwegend geïnspireerd door de natuur, bloemen en planten, al het moois wat moeder Aarde ons schenkt. Mijn persoonlijke eerbetoon!

Laten we zuinig zijn op al dat moois, en er met respect en liefde gebruik van maken, de natuur kan heel goed zonder ons, wij niet zonder de natuur!

vanaf €50

Bestel via mijn ETSY-shop